Vier het Fête de la Nature met oude rassen

6 mei 2014 om 13:50

grebbeveld-verteldDe teelt van oude rassen en gewassen draagt op smakelijke manier bij aan het behouden van karakteristieke landschappen , versterken van biodiversiteit en het beleven van natuur. Daarom is SPN supporter van Fete de la Nature www.fetedelanature.nl

Mensen een inspirerende en feestelijke ervaring in de natuur bezorgen. Dat is wat Fête de la Nature wil bereiken. Niet op één plek maar door heel Nederland. Iedereen kan zijn eigen activiteit organiseren, groot of klein. Op de heide, in een park of gewoon in je eigen achtertuin. Traditionele natuuractiviteiten maar vooral ook onverwachte en verrassende combinaties. Ontdek hoe dichtbij, mooi, eetbaar en lekker natuur is!

24 en 25 mei 2014
Met Fête de la Nature vieren we samen de natuur tijdens een vast weekend in het jaar. In 2014 voor de eerste keer op 24 en 25 mei. We nodigen iedereen uit om deel te nemen door iets te organiseren en door aan een van de activiteiten deel te nemen. Zo willen we mensen verbinden met de natuur en met elkaar, mensen inspireren en vooral samen de natuur vieren. Al meer dan 120 activiteiten hebben zich aangemeld voor deze eerste Fête de la Nature. Ben jij de volgende?Jij doet toch ook mee?
Fête de la Nature is voor iedereen en van iedereen. Dus organiseer samen met vrienden, familie of collega’s een leuke activiteit op 24 en 25 mei 2014 en meld deze aan op www.fetedelanature.nl/inschrijven.  Of ga genieten van een van de vele activiteiten die in heel Nederland georganiseerd worden. Samen organiseren we het leukste natuurfeest van Nederland!