Streekplein en workshops op de Biovak

3 januari 2013 om 11:44

Het Praktijknetwerk Landschap van Smaken presenteert zich tijdens de komende Biovak, die op 23 en 24 januari wordt gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Voor ondernemers organiseren we een aantal interessante workshops met mensen uit de praktijk. Verder nemen we deel aan het ‘streekplein’ waar verschillende producenten en organisaties hun producten zullen presenteren en met de bezoekers in gesprek gaan. Het activiteitenprogramma van het netwerk op 23 januari bestaat uit:

12.30   Netwerkbijeenkomst met informele lunch (alleen voor projectdeelnemers) 

14.30   Workshop ‘Nieuwe  marketing van oude rassen’ met Wiro Nillesen, marketeer voor Kollenberger Spelt en Frank van Eerd van de Bisschopsmolen Maastricht over productontwikkeling, ketenvorming en afzetstrategie

15.30   Workshop ‘Nieuwe financiering door crowdfunding’, met Marjel Neefjes, Grebbeveld Schapen &zo en Communicatiebureau de Lynx

16.30   Workshop ‘Nieuwe marketing met oude rassen’ met Berrie Klein Swormink van Natuurboeren.nl over de afzet van vlees van Brandrode koeien.

Doorlopend: Streekplein met diverse stands met bijzondere producten van oude rassen en gewassen

Het Praktijknetwerk ‘Landschap van Smaken’  is een samenwerkingsverband van boeren, producenten, agro-MKB ondernemers, horeca en verwerkers, aangevuld met deskundigen in product- en marktontwikkeling, consumentenvoorkeuren, natuur- en landschapsbeheer, communicatie en projectmanagement. Het samenwerkingsverband heeft tot doel om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen over productie en verwerking  en afzet van oude en bijzondere rassen en gewassen.

(Foto: Monica Commandeur, augustus 2010)